Go Back

Torkat renkött med västerbottensost på knäckebröd

Förberedelser 12 minuter
Tillagningstid 3 minuter
Måltid Efterrätt, Förrätt, Frukost, Smårätter
Portioner 8 st

Ingredienser
  

  • 8 st Små runda knäckebröd
  • 80 g Torkat renkött
  • 0,5 tsk Dijonsenap
  • 2 dl Riven Västerbottensost
  • Svartpeppar
  • 2 Äggulor 
  • 1 dl Lingon 
  • 0,5 dl Strösocker

Instruktioner
 

  • Lägg äggulorna i en skål och tillsätt dijonsenap, västerbottensost och svartpeppar. Rör tills det blir en fin jämn röra. Bred sedan västerbottensröran på knäckebröden. Skiva torkat renkött och lägg köttet jämnt fördelat på knäckebröden. Ta lingon och häll dom i en skål och tillsätter sockret. Rör försiktigt till sockret har smält. Toppa sedan försiktigt de rårörda lingonen. Servera och njut.