Suovas med svamp & grädde

suovas skivad


Suovas, 4 personer
600 g suovas (skivad eller i bit)
150 g champinjoner eller kantareller
1 st rödlök
1 msk viltfond
3 dl grädde
Svartpeppar 
Salt


Börja med att bryna svampen i en torr panna så vätskan dras ut. Lägg åt sidan. Stek suovas i smör och efter stund tillsätter du lök. När det börjar vara färdigt, tillsätt svampen och rör om. Häll över grädde och krydda med svartpeppar, salt och viltfond och låt putta en kort stund.

Servera exempelvis med potatismos eller pressad potatis och ev. någon gelé.

Tips! Har du suovas i bit? Skiva den halvfrusen så du får tunna fina skivor. 



Nyheter

2018-10-01

Årets Kalix Löjrom nu i lager!

Äntligen har nu årets Kalix Löjrom kommit in i vårt lager! Tillgången i år är osäker så skynda dig att beställa nu...
Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.