Smörgåstårta med rökt renstek (ca: 10-12 bitar)

smorgastarta
Ingredienser:
1 st Hel färdig smörgåstårtbotten (ca en ugnsplåt = 12 bitar)
150 g kallrökt renstek
250 g delikatessrökt älgstek
250 g skalade räkor
800 g räksallad
Vindruvor
Isbergssallad
Cocktail tomater
Gurka
Ägg


Dela smörgåstårtbotten på hälften. Smöra bägge lagren med bordsmargarin och blöt bottnarna med lite mjölk och torka av överflödig mjölk med papper. Skär varmrökt renstek i bit i strimlor och tillsätt sedan den tillsammans med räksallad och isbergssallad på den nedre botten. Lägg på nästa botten. Bred resten av räksallad. Garnera sedan efter tycke och smak med tomater, skivade ägg, räkor, vindruvor, gurka, skivad kallrökt renstek.

Tips! Du kan enkelt byta ut mot annat viltkött om du vill.

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att gå med i vår grupp på Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gå med redan idag så du inte missar något.