Renskav med potatismos



renskav

Ingredienser: (4-personer)
400 g renskav
1 stor gul lök
3 dl grädde
1 msk koncentrerad viltfond
Salt och peppar

Potatismos: 4 personer
1 kg potatis (mjölig sort)
2 dl mjölk
25 g smör 
Salt
Vitpeppar 

Skala potatisen och koka den tillsammans med lite salt. Skala löken och hacka den. Hetta upp smör och stek renskaven och löken. Salta och peppra efter önskemål. Sänk värmen och tillsätt grädden och viltfonden. Låt allt småkoka i några minuter. När potatisen har kokat klart häller du bort vattnet och tillsätter smör och mjölk. Stöt med en poatisstöt tills den är porös. (Eller elvisp). Servera potatismosen med renskaven och lingonsylt eller tranbärs/lingongelé 



.

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.