Renskav med viltfond & broccoli/blomkålsmos (LCHF/GI)

renskav broccolimos


Ingredienser 6 personer:
800 g renskav
1 stor gul lök
3 dl grädde
1 msk koncentrerad viltfond
Svamp
Salt
Peppar


450 g fryst broccoli
450 g fryst blomkål
75 g smör
2 dl grädde
Salt
Peppar   

Steviasötad lingon /lingonsylt

Skala lök och hacka den. Stek sedan renskaven och löken tills allt tagit färg. Salta och peppra efter smak. Sänk värmen och tillsätt grädden och viltfonden. Låt allt småkoka i några minuter. Under tiden kokar du blomkål och broccoli enligt anvisningarna på paketen. Häll av vattnet och tillsätt smör, grädde och peppar. Mixa till en slät mos. Servera med renskaven och den "Steviasötade" lingonen eller lingonsylten. 

Kommentar:
Passar dig som äter LCHF. Kör du GI kan du göra mager blomkålsmos.    

Nyheter

2019-07-25

Telefon

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.