Renfilé med kantarell & tomat (4-personer)




Ingredienser: (4-personer)
6-700 g renfilé 
Flingsalt
Svartpeppar
Timjan (Färsk från kruka)
5 dl Créme Fraiche
2 msk koncentrerad kantarellfond
Cocktailtomater
Kantareller 


Skär varje renfilé i 3-4 bitar. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Stek hastigt köttet på hög värme i nån minut per sida (Det ska vara blodigt). Ta av köttet och låt vila. Fräs kantarellerna tills det mesta av vätskan kokat bort. Bryn sedan kantarellerna med smör tills de är gyllenbruna. Lägg tillbaka köttet och häll i crème fraiche, kantarellfond och rör om. 

Låt alltsammans småputtra i några minuter. Sist av allt tillsätter du cocktailtomaterna och låter de bli varma. Innan servering strör du över färsk timjan. Servera med klyftpotatis, hasselbacks potatis, eller liknande.


Supergott!

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att gå med i vår grupp på Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gå med redan idag så du inte missar något.