Ren & Älgfilé med pepparsås (4-personer)


Renfilé och älgfilé med potatisklyftor

Ingredienser för 4 personer:
400 g Renfilé
400 g Älgfilé
1 Scharlottenlök
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk Maizenaredning 
Peppar
Salt
Grönpeppar

Skär köttet och krydda lätt med salt & peppar. Stek sedan hastigt bägge sidor i en grillpanna med smör på hög värme. Sänk sedan värmen och stek tills det är lite blodigt i mitten. Linda in köttet i folie och låt vila. Fräs hackad scharlottenlök i en ny panna. Tillsätt stekskyn från grillpannan och häll i matlagningsgrädde och krydda med lite salt, svartpeppar och grönpeppar. Tillsätt sedan lite maizenaredning och låt såsen sjuda ett par minuter. Servera köttet och såsen exempelvis med hemmagjorda potatisklyftor och en sallad.

Enkelt och mycket gott! 

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.