Pyttipanna med vilda smaker (4-personer)


Recept på Pyttipanna med renkött & renkorv

Ingredienser 4 personer:
8 st kokta potatisar 
2 st finhackade gula lökar
400 g renstek
250 g rengrillare (renkorv)
Salt
Svartpeppar
Smör

Till servering:
Ägg
Inlagda skivade rödbetor


Skala och hacka löken fint. Skär den kalla kokta potatisen, köttet och korven i tärningar. Stek lök, potatis, kött och korv var för sig i smör i en stekpanna. Blanda sedan allt i pannan och smaka av med salt och peppar. Servera med stekta ägg och skivade inlagda rödbetor.

Tips!
Gillar du gräddstuvad pyttipanna så tillsätt grädde och lite viltfond när allt har stekts färdigt, låt den pttra en stund innan du serverar.

Passar även utmärkt att steka ute över en Muurikka stekhäll eller Mustang stekhäll.

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att gå med i vår grupp på Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gå med redan idag så du inte missar något.