Recept på härlig förrätt med vilda smaker (4-personer)

Förrätt med rensteksröra


Ingredienser:
- 4 st tunnbrödskorgar (Ex.vis Mjälloms)
- 160 g Flatrökt renstek
- 1 dl crème fraiche
- 2 msk majonnäs 
- 1 msk riven pepparrot
- Rucculomix      
- Svartpeppar

Börja med skiva det rökta renköttet i strimlor och blanda med crème fraiche och majonnäs. Tillsätt pepparroten och blanda ordentligt. Krydda svartpeppar och smaka av. Lägg sedan crispsalladen i tunnbrödskorgarna och fyll med röran. Garnera med några strimlor kött på toppen. 

Serveras och avnjuts enklast med en liten gaffel samt bryt bitar av tunnbrödskorgarna. 

Tips! Du kan om du vill byta ut Flatrökt renstek mot exempelvis delikatessrökt älgstek, eller liknande. 

Nyheter

2019-07-25

Telefon

Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.