Recept på härlig förrätt med vilda smaker (4-personer)

Förrätt med rensteksröra


Ingredienser:
- 4 st tunnbrödskorgar (Ex.vis Mjälloms)
- 160 g Flatrökt renstek
- 1 dl crème fraiche
- 2 msk majonnäs 
- 1 msk riven pepparrot
- Rucculomix      
- Svartpeppar

Börja med skiva det rökta renköttet i strimlor och blanda med crème fraiche och majonnäs. Tillsätt pepparroten och blanda ordentligt. Krydda svartpeppar och smaka av. Lägg sedan crispsalladen i tunnbrödskorgarna och fyll med röran. Garnera med några strimlor kött på toppen. 

Serveras och avnjuts enklast med en liten gaffel samt bryt bitar av tunnbrödskorgarna. 

Tips! Du kan om du vill byta ut Flatrökt renstek mot exempelvis delikatessrökt älgstek, eller liknande. 

Erbjudanden
NYHET! Kräftmjärdar
Kräftbur. Stor Storlek 85cm. Betesväska ingår. Lätt att öppna och stänga.
229 SEK
Läs mer
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att gå med i vår grupp på Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gå med redan idag så du inte missar något.