Älginnanlår med kantareller och färsk pasta (4-personer)

Recept älginnanlår med pasta


Ingredienser:
500 g Älginnanlår
1 st rödlök
150 g kantareller
2 dl crème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
1 msk kantarellfond
Salt
Svartpeppar
Timjan (Färsk från kruka)
Färsk Pasta (Gärna Fettuccini)

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla älginnanlåret. Hacka löken. Ansa svampen och fräs tills all vätska dunstat bort. Lägg i smör och låt den fräsa ytterligare tillsammans med löken en stund tills bägge fått färg. Salta och peppra. Ta upp och ställ åt sidan. Bryn köttet hastigt i smör, lägg tillbaka löken, svampen och tillsätt crème fraiche, grädde och fond. Låt det puttra några minuter och och garnera med färsk timjan. Servera med tillsammans med pastan.

Supergott!



Nyheter

2018-10-01

Årets Kalix Löjrom nu i lager!

Äntligen har nu årets Kalix Löjrom kommit in i vårt lager! Tillgången i år är osäker så skynda dig att beställa nu...
Erbjudanden
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook

Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.