Renklämma

Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Måltid Förrätt
Portioner 6 pers

Ingredienser
  

  • 1 paket Mjuktunnbröd (Sarek, polarbröd)
  • 240 g Flatrökt renstek
  • 1 paket Phliadelphiaost
  • 2 msk Riven pepparotsvisp (Finns på tub)
  • Ruccolablad

Instruktioner
 

  • Börja med att breda ut philadelphiaosten fördelad på sex stycken tunnbröd. Fördela ut ruccolabladen över osten och lägg på tunna skivor av flatrökt renstek. Avsluta med att tillsätta den rivna pepparrotsvispen. Dela alla tunnbröden på mitten och servera.   

Anteckning

Tips! Gillar du inte pepparot kan du prova ersätta den med viltost som finns på tub.
Annat kött som passar är delikatessrökt älgstekkallrökt renstekkallrökt älgstekrökt renhjärta eller rökt älghjärta.
 
Handla för minst 995 SEK för fri frakt.
Ta del av våra erbjudande på Facebook!
images
Klicka här för att komma till vår Facebook
Nu kan du få ännu fler erbjudande som fan hos oss på Facebook. Gilla redan idag så du inte missar något.
 
 

Lämna gärna en kommentar

Recipe Rating