Härlig förrätt med vilda smaker

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Måltid Förrätt
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 4 st Tunnbrödskorgar (Ex.vis Mjälloms)
  • 160 g Flatrökt renstek
  • 1 dl Crème fraiche
  • 2 msk Majonnäs 
  • 1 msk Riven pepparrot
  • Rucculomix      
  • Svartpeppar

Instruktioner
 

  • Börja med skiva det rökta renköttet i strimlor och blanda med crème fraiche och majonnäs. Tillsätt pepparroten och blanda ordentligt. Krydda svartpeppar och smaka av. Lägg sedan crispsalladen i tunnbrödskorgarna och fyll med röran. Garnera med några strimlor kött på toppen. Serveras och avnjuts enklast med en liten gaffel samt bryt bitar av tunnbrödskorgarna. 

Anteckning

Tips! Du kan om du vill byta ut Flatrökt renstek mot exempelvis delikatessrökt älgstek, eller liknande.

Lämna gärna en kommentar

Recipe Rating